Bu ayda olmadı regline 5 gün var ama kahverengi pembemsi yoğun akıntım geldi beraberinde adet ağrılarım vardı zaten.geçen ayda yaşadım bunu yerleşme kanaması sanıp sevinmiştim.çocuk istediğimizden beri düzenim şaştı hep farklı şeyler oluyor bedenimde bunu yaşayan var mı? Ben çok üzülmemiştim hazırlamıştım kendimi bu ayda olmayabilir diye eşimede hiç çocukla ilgili bir sohbet açmamıştım özellikle ama bugün eşime erken regl olduğumj söyleyince çok üzüldü daha önce hiç böyle tepki vermemişti hep üzülme aşkım tadını çıkaralım çocuk olunca böyle rahat olamayacağız diyen adam küçük çocuk gibi sustu neyin var üzüldün mü dedim ne diyeyim aşkım dedi sesi titredi hiç takmıyor sanıyordum çok istemiyor sanıyordum.dışarı çıkıp bal polen ve keçi boynuzu aldım .Nasıl kullanmam lazım hangimiz hangisini nasıl kullanacağız hiç bilmiyorum sadece burada bir yerlerde görüp aktara girip aldım çıktım sanki son doğal umudum gibi.Nasıl kullanmamız lazım faydasını gören oldu mu ne kadar kullandı bilgilerinize ve moralinize ihtiyacım var.