Betus93 Dun doktora geldik. Kasilmalarim iki gundur gecmiyordu. 2 cm acikligim varmis. Ve erken dogum riskim vardi. Rahim agzi baya incelmis ve hunilesmis.. Ne kadar dayanabiliriz bu sekilde😭Allahim esirgesin bikac hafta daha kalmasi gerek dedi
Betus93 zeyolin 32 olduk😞 ama doktorlar 34 e kadar beklememiz lazim diyor. Yoksa premature sikintilarini cok cekebiliriz dediler 😓
Brlgry Betus93 18 haftalığım bendede oluyor ama çabuk geçiyor çocuk geriniyor veya dönüyor diye düşünüyordum doktorumla henüz görüşmedim
Frida 22. haftada 1.5 cmlik hunilesme vardi ama serklaj yapilmisti bana şimdi 38deyim aksine açılma yok simdi de. Umarım dayanır bebiş biraz daha
Betus93 Frida 28 haftalikken bi anda sancilarim basladi megerse tas dusutuyormusum erken dogumla mucadele ediyoruz. İki haftadir ameliyat oldum. Ve hunilesme ve rahim agzi kisalmasi 2 cm de aciklik olmus😓 hastanedyiz simdi. Dua edin bize nolur
Betus93 Brlgry o haftalarda caninizi cok yakmaz. Buyuyunce baya rahatsiz ediyor😰 kac gundur tas gibi karinla geziyorum. Dunden beri hastanedeyim banamisin demiyor