Poyras Şu zamana kadar hep bulantı kusmam oldu ama 2 3 gündür kusmam kesilmişti şimdide bulantım bitti ve iştahım açıldı normal mi bu bulantı kusma kesilince çok tedirgin oldum kontrole 9 gün var daha
Cananyildiz Poyras bende rahatlamıştım ama zaten 14 haftadan sonra geçiyor diyolardi. Doktora gittim sorun yok çok şükür. Simdi yine arar ara kusma iştahsızlık oluyor
Nurse2121 Poyras normal korkmayın sürekli mide bulantısı yaşıycaksınız diye bir durum yok tedirgin olmayın ☺️
2345hafsa Asil_hatun kaçıncı doğumunuzu yaptınız acaba bende 3.hamıleyım tedırgınım kırk haftam doldu ama sunı sancıdan korkuyorum sızın süreç nasıldı
Poyras haklisinesracim daha önce bulantım varken bianda kesilmişti doktora gitmiştim kalbi durmuş demişti panik atak kaldı şimdi
Guncem Hadi gözün aydin ne guzel geçmiş bulantılarım. Verdiğin kiloları hızlı almamaya çalış. Hamileliğin balayına hosgeldin😁
Poyras Cananyildiz postu açtım güya biraz önce kustum cips yiyince bazen iyiyim ama bazen yediklerimi midem kabul etmiyor
Asil_hatun 2345hafsa bende 3. Canm yeni hamileyim 7 haftalık daha suanda korkmuyorum 2 doğumun verdiği rahatlık var ya bisey olmaz inşallah hiç korkma suni sancı daha kötü hiç isteme bol bol yürü kendi sancıların gelsn
2345hafsa Asil_hatun aynen Canım ıkı tane yaptın dıyorım kendıme bazen bundanmı korkcan falan ama bı kurtulsaydık hayırlısı ıle