2prensin_tekprensesiyim Renginveannesi_ Renginveannesi_ Bende 73 le hamile kaldım 6.aya kadar hiç kilo almadm 6.aydsn sonra çok hzli aldm niyeyse öyle ekstra biseyler de yemiyorum 29martta gttim randevuya 80kilo olmuşum 27+5 haftalığım bu arada ama geçen hafa sağlık ocağında tartıldım 78 kiloydum çok hızlı alınıyor 6.aydan snra 😔 buda beni üzüyor
hunilimom Asseyda ben eşimle tanıştığım da başladım kilo almaya 😂 nasıl olsa alan aldı dedim saldım 100 kilo oldum işte en son eşimle tanıştığım da 65 kiloydum
Asseyda hunilimom aynıymışız😂 düşün evdelendiğimde 68 dim şimdi 105 im allahtan boyum uzum ordan yırtıyorum bide eşimde iri şansımdan 😂
Renginveannesi_ SimgeTuna ayy kıyamam hadi inşallah kazasız belasız doğur Allah’ın izniyle burda birbirimizi motive ederiz zayıflamak için 🤣🙊🙊🙊
Dilhunizade hunilimom ilk gebeligimde 70 ile gebe kaldim 40.haftamda 75 kilo ile doğum yaptim. Su an ikinci gebeligim 39+4gunluguz…yine 70 ile gebe kaldim en son 35.haftamda tarttm kendimi 77 olmustum simdi 80 varimdir herhaldr 😁😁
sdymtl Artık alırız ya normal. Bebek büyüyor, eşi suyu var daha. Ben 22+4üm 96 ile kaldım 98im şimdi. Doktor iyi diyor. Tabi benim de 105i geçesim yok. Hayırlısı.