Damla6606 Duranb daha yapmadım ama yapcam inşallah son 5 günüm kaldı o vakte kadar bebişim kendisi gelirse inşallah 😊
Duranb Damla6606 Insallah guzel gecer dogumun az kalmis valaha bana daha var biz 19+6 yizzz hangi sehirdensin peki ? Biz lyon tarafindayiz
Damla6606 Duranb aynen bi yarım saat var aramızda 😊 ben bourgoine gidiyorum hastaneye sen nereye gidiyosun
Duranb Lyon 8eme de natecia var oraya gidiorm cok memnunum... sen sage femme a gittin mi Hani 8 tane séances oluyor dogum oncesi bilgilendirme yapiyor, nefes egzersizleri verior gerekince.. Ben gitsem mi karar veremedim ama doktorum onerdi
Damla6606 Duranb benim doktorumda önerdi ama ben gitmedim canım elimden geldigince evde kendim internetten açıp yapıyorum faydasını gördün mü dersen 2 haftadır 1 cm açılmayla bekliyorum 😂
Duranb Damla6606 Y’a ilk hamileligim aslinda Iyi olur herhalde giderim Belki isten zaman buldukca Vala pek bilemedim senin durumunda napilmasi gerek doktorunu aradin mi?
Duranb Damla6606 Cnm nasil oldun? Doguma aldilar mi yoksa insallah hersey guzel gecerr hayirlisiyla kucaginia alirsin bebegini 🎉🎉🎉
Duranb Cnm nasil oldun? Doguma aldilar mi yoksa insallah hersey guzel gecerr hayirlisiyla kucaginia alirsin bebegini 🎉🎉🎉
Duranb Damla6606 Super cnm senin adina cok sevindim !!! Allah anali babaLi buyutsun insallah darisi bizim basimiza 😊😊