TazeAnne06 Merhaba annişler bu durumu yaşayan varmıdır ? Yavrularım iyi gidiyordu hareket hissediyordum ama dün çok az hissettim bugün hiç yok desem yeridir normal midir acaba ? İlk gebeliğim bir de tüp bebek o yüzden heycanlıyım🙈🙈🙈
Bebisiannesi TazeAnne06 Aynı durum bende de oldu doktorum korkacak bir şeyin olmadığını yerinin geniş olduğunu be bu haftalarda düzensiz hareketlerin olabileceğini söyledi ☺️ Hiç üzülmeyin daha ileri haftalarda hareket takibi yapılması gerekirmiş bende tüp bebek gebesiyim ve bazen bana bir işaret vermesi için yalvarıyorum ama paşamın keyfine kalmış hep uyuyor heralde ara sıra ben burdayım diyor 😍
TazeAnne06 SunnyG bugün yürüyüş yaptım aslında hareketleri ara ara var ama nadirleşti bi de sert hareketler değil ilk zamanlar gibi minik kıpırdanmalar var
kizlarimibeklerken TazeAnne06 kucuk bir aletleri var karniniza tutuyorlar ayni ultrason ucu gibi. Ekran yok ama kalp atışı dinleme aletleri var
Zeynepppdyg TazeAnne06 fetal dopler cihazı var ev tipi sadece kalp atışı takibi için ,bn tedergn oldmğda gidiyorum hemşire 5 dk bakıyor hemen içim rahatlıyor en azından
TazeAnne06 kizlarimibeklerken az önce hareket ettiler biri soldan biri sağdan ama sert hareketler değildi sanırım o yüzden pinpiriklendim😅 yine de aklımda olsun çok teşekkür ederim ☺️
TazeAnne06 Bebisiannesi inanın şuan bunları yazarken soldaki hareket etti içim rahatladı gözlerim doldu resmen oğluşlarım bana naz yapıyor heralde içim rahatladı çok şükür sağolun🥰🥰
Bebisiannesi TazeAnne06 Gayet normal canım hiç stres yapma biliyorsun ki bizim hissettiklerimizi bebeklerde hissediyor 🥰 ben saatlerce ağladım hareket etmiyor bu acaba bişi mi oldu yaşıyor mu diye kafayı yedim ta ki doktoru arayana kadar 😀 o yüzden aklına takılan en ufak bir şeyde doktorunu aramanı tavsiye ederim anında rahatlıyorsun ☺️
TazeAnne06 Bebisiannesi çok ama çok teşekkür ederim bunları duymak beni gerçekten rahatlattı Allah razı olsun sizden evlatlarımızı bize bağışlasın🥰🥰🥰🥰