busey_42 Bugün kontrol den geldim minyon olacak dedi doktor. 21 22 cm boyu 750 Gr kilosu 10 gün önce 280 grmdi acaba yanlış mı oldu kilosu bana mı fazla geldi 🤔🤔 kafam karıştı. Sizlerin o haftada kilosu kaçtı
Mtzkuzum busey_42 ultrason kağıdının kıyısında köşesinde yazıyor genelde bir bakın emin olun isterseniz 22de 535gramdık biz🤔
Annesininkurabiyesi busey_42 benim 21. Haftada ayrıntılı ultrasonda 510 gram çıktı 750 bana da fazla geldi bidahaki kontrolde tekrar sor istersen . Ama doğru da olabilir canım maşallah 🥰
annesinin_beybisi busey_42 ultrason kagidinda yazar bir yanlış soylediyse de ama 750 gram baya fazla bununla ilgili birseu söylemedi mi
busey_42 annesinin_beybisi hayır hiç bişey demedi ultrason vermedi. Ben 10 gün önce ayrıntılıya gitmiştim cd ve resim vermedi tekrar gel dedi bugün gittim öyle dedi
annesinin_beybisi busey_42 kağıt bile vermemiş devlet zaten öyle yapıyor ben en son devlete gittim 17. haftada iki kere sürttü cinsiyet görünmüyor dedi kağıt da vermedi hemen ayni gün özele gittim %100 kız dedi devlette ilgi sıfır bence kesin bir yanlışlık var 280 gramdan nasıl 750 ye çıkabilir 10 günde
busey_42 annesinin_beybisi valla aynen öyle canım ya benim de kafam çok karıştı iki kere söyledi kilosunu da gayet iyi dedi. Sadece boyu kısa gibi minyon olacak dedi. Bu arada özele gittim ultrason bölümüne
Mtzkuzum Annesininkurabiyesi doğru olamaz büyük ihtimalle çünkü minyon bir bebek olacak demiş 🙈 koca adam olmuş neresi minyon 20haftalık bebeğin 😄
Grenpeopl busey_42 canım kiloyu yanlış söylemiş sanki bu kilo boya minyon olması imkansız kilosu yanlıştır boyu da iyi bence bizim de o haftalar da öyleydi sanki
busey_42 Nurcin hiç bilmiyorum kafam çok karıştı iki kere dedi kilosunu iyi dedi 21+4 ultrason da 20+4 gözüküyor