Talhahafsa Adakus kullanmayı bende düşündüm sivasta yaşıyorum bulamadım ablam kayseriye gitmişti orda baya aramış bulmuş ama daha elime geçmedi dogurmadan çay gelir inşallah 🙂
Adakus Samiysfmrym bende çok duydum hatta bi ebe vardı ona bile danıştım günde 1-2 bardak içebilirsin dedi. Ayrı şekilde de burdada kullanan vardır diye post açayım dedim mübarek kimse yazmadı
Adakus znurstnKaraca Aysenaz Biri böğürtlen çayınıda söyledi dedim acaba hangisinin etkisi daha çabuk ve iyi
Aysenaz Ben aldim iciyorum kizlar günde 2 bardak ic dedi ahu dudu yaprağı cayi demliyorum yanina da hurma yiyorum açılma olmasi icinmis
Adakus Samiysfmrym 36 san sonra içiliyormuş . Bazılarında hemen etki ediyor diye ben 38 e girecem üç gün sonra o yüzden artık içeyim dedim
Adakus Talhahafsa İnşallah 🤗 en azından faydasını görürsün belki . Bende yarın eşime altırtacagım artık içmeye başlarım günde iki fincan kadar tabi demlerim sadece kaynatmam iyi değil zaten bitkileri kaynatmak
Adakus eeeqq bende 2 gün sonra 38 hafta oluyorum bugün alacak eşim artık içmeye başlarım bende etki ederse buraya bi post açarım yine 😁