Havvauslu BUSE1707 evet Samsun’da oturmuyorum haftadayım erkenden gitsem kesin sıra bulabilir miyim detaylı ultrason için
BUSE1707 Havvauslu detaylı ultrasyonu aynı gün yapmıyorlar zaten gün veriyorlar ben randevusuz gittim 2 defa başhekim yardımcısı yardımcı olup sıra aldı bana
Havvauslu 55-61-92 emin teşekkür ederim evet devlette var ben 2 li olmadım kendi isteğimle 3 lü devlette oldum
Seval4120 Kubissstt ya işte o yüzden 9 bin TL fazla geldiği için . İki dogumumdada çok şükür sıkıntısız Ebeler yaptırdı dedik gerek yok
Havvauslu Kubissstt araştırmada yok dimi bende 1 haftadır sürekli mhrsden takip ediyorum yok bulamıyorum dr. Uğur turhanı önerdiler detaylı ultrason için 900 istiyor
Caglaasya Havvauslu ben medibafra dürdane hanıma gidiyorum ama dığum fiyatlarını hiç konuşmadım doğumumu muhtemelen medicanada yapıcam bülent sürücü de
Havvauslu Caglaasya ben de bugün Erhan beye gittim çok uçuk bir fiyat vermezlerse medibafrada yaptırmayı düşünüyorum dogumu
Havvauslu BUSE1707 ben sadece detaylı ultrason için gidecegim işte sürekli gidip gelme şansım da yok dediğiniz gibi
Havvauslu BUSE1707 testler falan dahil sanırım ay bakalım benim eylülde doğum daha çok var net zam gelir
Simsimblog Havvauslu Ben bafradayım dürdane hanıma gidiyorum muayne ücreti 265 tl doğum ücretini en son 6000 diye duydum ama emin değilim
Havvauslu Simsimblog evet bugün gittim 265 muayene doğum da 6000 deniliyor da biz doğurana kadar zam gelir kesin
Peelinn Kubissstt mutlaka liv hastanesi mükerrem Erol , o kadar tatlı minnoş ve insanı rahatlatan bir doktor ki