Tgbpoyraz Melikenlbt dış kısım açılmıştı evet elime iplik gelmişti yıkanırken sonra parmağım girdi açık çoğaldı açılma çoğalırsa dikeriz dediler ama çoğalmadı daha fazla
Melikenlbt Tgbpoyraz çok geçmiş olsun benim tamamen açıldı yatlar iyileş miş kendiliğinden kapanacak dediler krem verdiler
Tgbpoyraz Melikenlbt etrafını temizleyip ampül şeklinde bi ilaç döküyolardı kan gibi çok canım acıyodu o ilaçta
Amt54 Larakaya tranquıol wax kendinde alıp kullanabilyorsun trendyolda satışı var kuaföre gidiyorum ilk orda gördğm süreklide gidiyorum yani
Sumeyyeabdi Amt54 can yakmıyor çok demi bende jiletle alıyorum 6 haftalik oldum bugun yorumları okuyunca bende bebek büyüünce zorlanirim o zaman jlet hem kasindiriupr zatn 🥴
Nur123aa Kubraaatmr valla hiç görmüyorum orayı 😄 ilk köpük ondan sonra alıyorum traş sonra aynadan bakiyorum almışım 😄😄
Sumeyyeabdi Nur123aa 🙂 en iyisiymis 😚 bende suan bir sıkıntı yok ama bakalim bebek büyüünce neler olacak
Amt54 Yazmet her kuaförde yok diye biliyorum ben en azından benim yaşadığım şehirde birtek gittiğim yer kullanıyordu ve trendyolda satışa o sundu başka kullananlarda vardır illa ama benim bi bilgim yok
Sumeyyeabdi Amt54 jiletle zorlanirsam alieim olmazsa acisi yoksa fazlq urunun yorumlarını okudumda dökünce hemen uygulamqk lqzimmis yoksa yapışıyor geçmiyor muş öyle mi acaba
Amt54 Sumeyyeabdi ben ürünü alıp kullanmadım evde kuaförümde aldırıyorum hiçte bi sorun yok evde kullananlar yazmış olabilir onun için diyeceğim birşey yok
Meryemtolga Kubraaatmr Normal hayatimdaki ayda bir olan agda rutinime devam ediyorum cok rahat oluyo tabi artik agda yataginda saga sola donmek zor oluyor ama en azindan uzun sure rahat ediyorum
Sumeyyeabdi Amt54 hi anladim tamm o zaman icim rahatkqdi evet evde kendisi yaptığı icin beğenmedim demis o zaman cok sagolun 🙂
benimmdunyamm Kubraaatmr agdaya gidiyorum eşimin kıl takıntısı var jilet hiç sevmiyor 🤣🤣 ağda iyi oluyor
Mltm-strk43 ebruneco1108 bende aynı kaşınarak çıkıyordu karınca yumurtası yağı sürüyorum baya baya düzeltti artık kaşınmıyor denemek isterseniz