sudamlasi Hafizeipek biz Dr la konuşmadık canım en son 22 haftalıkken gittim şimdi 27.haftada gitcem dün mesaj attı kontrole sabah 8:30 da aç gelsin yazmıştı büyük ihtimalle yüz yüze gelince uyarır ayrılmayın der🙇🏻
sudamlasi Hafizeipek telefonuna sürükleyici bi oyun indir onu oyna😄 aklıma başka bişey gelmiyo bende bunu yaparım kesin
deletedmom6295 Denizkizi bazı gebeler çok hassas! olduğu için abartılıyor şeker yüklemesi olayı. hiç de öyle abartılacak bir durum yok
Denizkizi deletedmom6295 herkesin bunyesi ruh hali farkli iste .. Ondan doktorlar sanciyi evde cekin gelin diyor orda bagiranlar ciktik atanlar olunca insan cok korkuyo😁 Bende de mide bulantisi ve bas donmesi oldu ama cok az oldu acikcasi ..
sudamlasi deletedmom6295 hıı iyi o zaman çok acımaz bişey sorcam ben bi iki haftadır tatlıya yöneldim ama abur cubur tarzında değiller pekmez bal reçel sürekli bunları yiyiyorum şeker yüklemesini etkilemez dimi
Denizkizi deletedmom6295 sirayla 2 kolumdan aldi ucuncuye gelince yine sag koldan ayni damardan aldi canim
Denizkizi sudamlasi etkilemez diye dusunuyorum bende bu ara misafirim var diye mecbur pasta falan yaptim yedim de😊😊 bsy olmaz
Denizkizi sudamlasi merak etme canim biz esimle gittik zaman hizli gecti arada muayene falan olduk derken zaman geciyo😁
Btlll Bu şeker yüklemesini yaptırmak zorunlu Bişy mi ?🙄 Ben daha çok başındayım 7 haftalık ne Zmn yapılıyor şeker yüklemesi
Denizkizi Btlll 24 - 28 hafta arasinda yapiliyor .. Gebelik sekerini, aile de seker hastaligi varsa, obez vs. gibi sorunlar onlarin ozellikle yaptirmasi lazim ona gore gebeligi kontrol altina aliyorlar canim
Denizkizi sudamlasi hersey iyi gitti cok sukur simdiye kadar sonucu telefonla bildireceklermis beklemedik
M3lt3m Bende dün yaptırdım ve çok korkarak gitim bana 50 gr ykleme yapıldı içtiğim de elmalı sodaydı gayette iyi geçti bende içtiğim sudan çok korkarak gtiim ama hiçte korkmama gerek yokmuş☺️
Cnnckr Ben öğürerek içmiştim. Herkesin damak zevki farklıdır. Bunun abartmakla ya da insanların gözünü korkutmakla alakası yok. 37 haftalık hamileyim şu zamana kadar en zorlandığım dönem bulantılarımın olduğu dönem oldu. Hat safhada migren atakları da geçirdim aylarca. Haftada bir tekrarlıyordu ve serumla dahi geçmiyordu. Ama en aciz olduğum konu kusmak oldu yine de. Mesela şeker yüklemesi yaptırmak açıklık muayenesinden daha zor oldu benim için. Bana zor gelmedi ama açıklık muayenesinde bağıran çağıran oluyormus. Olabilir. O kişi de o konuda hassas olabilir. Kimisi de yoğun şekerli bir şeyi içerken hassas olabilir. Neden bunu abartmak olarak görüyorsunuz ki?
Denizkizi Cnnckr tabiki canim herkesin gebeligi farkli bunyesi de oyle .. Doktorlarin dedigi ayni kadinin gebelikleri bile farklilik gosterir .. Benim karsi ciktigim tansiyon dusmesi saglik sorunlari vs. degil asla .. tadi konusunda cok abartilmasi her seyi masallah yiyorlar cok abartili kilo alanlar da oluyor .. İlk gebeligi olanlari korkutmamak lazim ..