Nefesimm Kızlar 27 haftalık hamileyim ve riskli gebeligim surekli gittigim hastaneye zam vurmus gidemicegm cok sevdigim dr dan da ayrilmak zorunda kalicam bu civarlarda özel hast dogum ve muane ucreti doğum yapmis memnun arkdaslar yardimci olun lütfen???
Mirmirlokum Nefesimm ben pendik medicalparkda doğum yaptım doktorum bahar ergendi çok memnun kaldım muayenesi 109 tl muayene günü nst 20 muayene yoksa 60 tl doğum 2350 tl nırmal sezeryan farketmiyo
Nefesimm Mirmirlokum ama zam gelmis diyolar bende öyle biliyordum bahar hanim doktorum ayrılmakta istemiyorum ins yoktur
Mirmirlokum Nefesimm doğum ücretleri aralığın sonuna kadar aynı bahar hanımın ücreti arttı mı bilmiyorum ama diğer doktorların artmıştı sırayla her doktoru arttırdılar sanırım
Nefesimm Gamse gittim canim muane herkes icin gecerli 150tl ama doğum önceden konuştuk 2.350tl dedik derseniz birde 31 aralığı gecmicekse ayni fiyat gidince sifirinci kata icin fiyat bolumune konusun kesin
Meryem12 Bende bahar hanıma gittim ama memnun değilim gebeliğimin haftasıyla uyuşmuyor diye almayı teklif etti beklemedi bile
Gamse Nefesimm he tamam e iyi o zaman muayne ücreti bi şekilde verilirde doğum ücreti zorlayacaktı sevindim valla
Mirmirlokum Pnr_jr benim acil sezeryan oldu 35 haftalıkdı bebeğim suyum geldi sancım vardı ama bebeğin kalp atışları beni çıkarın diyodu mecburen spinal anesteziyle sezeryan oldum