susam111 Kuzey20_ herşey ayrıntılı da kesinleşecek sanki 😂😂 biz 15 haftalığız daha ayrıntılıya var siz kaçsınız?
haklisinesracim Ayse3400 iki üç kere attim herkes pipi dedi artık atasım yok burada dalga geçiyorlar yine geldi pipili deli diye 😄
Ayse3400 Irem88- ben o kadar detay veremedim 😂 ssadece degisir mi diye sordum 😂 ilki kızdı, hayırli olsun bi kız bi erkeği buldunuz dedi net konuştu 😂
Ayse3400 Kuzey20_ benimkiyle benziyor pipiler ayni hatta, benim ki kesinse senin de kesindir, ya da senin ki kesinse benim de kesindir 😂
Ayse3400 melekzehra valla canım kızımı 15.hafta da net bir sekilde söylemişti. Bacak arası boştu bariz. Baksana hiçbirimiz emin olamiyoruz o kadarr değişen var ki 😅
susam111 Ayse3400 off hiç sorma yaa 😂 günde kaç tane pipi görüyorlardır bence doğrudur diye kendimi tatmin etmeye çalışıyorum 😂😂😂
55-61-92 Ayse3400 yaaa bnde sizin yorumlarınızı okuyunca anlarsnz sandım kusura bakmayın🤷♀️😜 bn hem özele hem devlte gidiyrum 13+2 de cekilen resimler bunlar iki doktrda erkek dedi ama burda okuyrm cok değişen oluyr ya beklyim bi kaç hafta die 😵💫🙈😂