Tgcycl Kızlar isimler kişiyi etkiliyor malum eymen isimli çocuğu olanlar nasıl çocuklarınız sakin mi 😍
starmom Tgcycl kardeşim var 12 yaşında çok sakin mülayim çok zeki kıvrak zekalı bir çocuk maşallah ve şanslı 🧿😊
Muallime_97 Tgcycl istisnalar olabiliyor galiba😊kuzenim var çok hareketli ve biraz yaramaz. Ama çok sevimli tatlı dinlemeyi oynamayı seviyor. Aile de etkili bence biraz
ahmetinoznuru Tgcycl görümcemin oğlunun adı valla kendi halinde bi çocuk kendi kendini oynatır kimseye yükü zararı olmaz bebekken bile uyanırmış beşikte kendi kendine oynarmış ağlamazmış doğması bile çok kolay olmuş ben bile özeniyorum oğlum onun gibi olsun diye
Damlacaa Erkek kardeşim var aşırı sakin anlayışlı bir çocuk diğer kardeşlerime göre , çok güzel bir dinleyici ve anlayan bir çocuk 🤗🌸
eymeninannesi35 Semra12344 benimde inşallah oğlumun adı eymen Efe olcak sağlıcakla kucağınıza alın 🌸 inşallah hayırlı evlat olurlar 🥰
pennylane Tgcycl öğretmenim . eski okulumda eymen vardı. çok hareketli yerinde durmayan laftan anlamayan bir çocuktu. eymen isminden o öğrencimden sonra felaket soğumuştum.
Gungun_61 Tgcycl benim oğlum da ömer eymen ilk 1.5 sene sakin uslu çocuğum 1.5 tan sonra yapmadığı her şeyi yaptı ☺️Şu an 9 yaşında çok yaramaz olduğunu söyleyemem.sakinleşti