Ada Pendik bölgede baya arkadaşım doğum yaptı hastane mantığından çok otel mantığı var orda hatta bi ara bende gidiyordum bi kaç yıl önce ama temiz bi hastane
Ebruades Buseguzel tum bebeklerde oluyor o anne karninda bebek de ödem olur dogdukdan 1 gun sonra o gram olarak fark eder duşhs olur kilosunda butun gittigim doktorlarda dedi hayet bende de oldu 3400 dogdu oglum ertesi gun tartildi yine 3 220 olmusdu doktorun odemleri oluyor bebeklerde de annede de normal her bebek de olur demisdi
sedaskan Zhlinn ben de Canan hanıma gitmeyi dusunuyorum. Dogum gece olursa kendisi giriyor mu ve telefonunu veriyor mu acaba istediginizde iletisime gecebiliyormusunuz 😊
Zhlinn sedaskan evet telefonu var bende ama ben yanında olan yardımcısı Nihan hanımla görüşüyorum hep,sonra o bana dönüyor. Acil durumlarda tabiki iletişim sağolsun sağlıyoruz, ama gece doğumu bilmiyorum bu gitmeme sorcam bende😊
Mira34 Sumeyyeak Ben de istanbulda oturuyordum canım Ama Avrupa yakasındaydık şişlide prof. Hasan serdaroğlu var harika bir doktor kesinlikle tavsiye ederim mükemmel bir insan sakin sakin A dan Z ye her sorduğun soruya acıklayacı bir şekilde cevap veriyor çok memnundum ve eşimin işi gereği izmire gelmek zorunda kaldık keşke imkanım olsa da onda doğum yapsam diyorum. 🙁