Selam hanımlar,
Ben 13 haftalık oldum ama hamileliğim başından beri sürekli kabızlık cektim ve bu 11.haftamın sonuna doğru kesildi bu seferde sık sık ishal oldum veya cok sık gitmeye başladım.. yani yine rahatlıyamadım karnım sürekli ağrıyor, sancıyor. Cok gitmeme rağmen birgün cıkamayınca cok kötü oluyorum bağırsaklarımda sorun var galiba cözemedim…
Ondan haric benim günde bir defa veya en azından 2 günde bir aşırı şiddetli böbrek ağrım oluyor, tam olarak böbreklerim mi ağrıyor bilmiyorum ama aşırı bi sancı giriyor 2-3dk sürüp kesiliyor cözemedim buda hamileliğimin başından beri var.. bildiğiniz diğer odadan eşime seslenemiyorum, nefes almakda zorlanıyorum kıvranıyorum nasıl bi sancı adet sancısından beter.. ama 2-3dk sonra kesiliyor..
Doktoruma her gittiğimde söyledim sadece, tuvalete cıkarken yanma varmı diye sordu yok diyince bol su icmemi söyledi, sizce bu sancı normal mi ? Korkmam gerek mi ?
ilk hamileliğimde bebeğimin 11. Haftada kalbi durdu bu yüzden daha çok korkuyorum.. sizinde başınıza geldimi böbrek sancısı felan ? Bol su icmeye calışıyorum bulantıma rağmen ama yinede o sancı giriyor..