ecenaz891 Arkadaslar selam, ikiz gebelik 17. haftadayım. Tüm gün kasık ağrılarım var , sizde de oluyor mu? Bir öneriniz var mı?
Elayvzz ecenaz891 benim 15. Haftada başlamıştı kasık agrılarım doktorum rahim büyüdüğü için bu tarz agrılar normal kanama olmadıgı sürece demişti
Dilos6342 ecenaz891 ben 15. Haftadayim tek bebek sürekli kasiklarimda karnımda bi ağrı var benimde doktora gidince sorucam inşallah 4 5 gündür arttı önceden aralikli olurdu
Deletedmom70006 ecenaz891 agri dinlendiginizde geçmeyen türden ve şiddetli ise, kasık ağrısı karın ağrısı beraber ise ve kanama da oluyorsa o zaman riskli oluyormuş. Ben de şu an 17 haftamdayim gecen bir gün mesaide biraz fazla ayakta kaldım o gün akşamına ağrılarım oldu. Ben de endişe ettim sabahına geçmezse gidicem doktora demiştim çok şükür geçmiş şekilde uyandım.
zeymoms ecenaz891 oluyordu canım ya rahim büyüyor ya kaslar kasılıyormuş hem de senin ikizmiş normaldir stres yapma dayanamazsan tabi doktora git bol bol dinlen rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
ecenaz891 zeymoms dayanılmıycak gibi değil de stres oluyor biseyler ters mi gidiyo diye ama ssnki çoğu kişide oluyor
Dilos6342 ecenaz891 benimde gerçekten öyle oldu. Hadi sizin ikizmiş normal olabilir rahim büyürken 2 bebek sonuçta
zeymoms ecenaz891 hamileliğin her döneminde başka bir yer ağrıyor ters giden bişey değildir hepimiz yaşadık canım ya
Merinovaa Ben hamileligimin 3 bucuk ayına kadar mide bulantilari yaşadımm ve kasik agrisi 🤷♀️😅 ecenaz891
nmtock41 ecenaz891 27+5 deyim ara ara oluyor bebek büyüdükçe rahim genişliyor o da ağrı yapıyor diye düşünüyorum zaten aksi bi durum olsa doktorum söylerdi kontrolde soruyorum her seferin de siz de bu durumu anlatın bence normal
Arzutyfr Kasık agrısı normal ama azaltmak için magnezyum almalısınız. Eksikliğinden şiddeti artabilir
ecenaz891 Arzutyfr evet o da var, gecen gün bir arkadasım günde 2 magnezyum aldığını soylemisti, bana multıvitamin verdi dr, yetersiz mi acaba