MerveMustafaKaraku Şimdi doktordan geldim 33+3 haftalığız bebeğimin kilosu 2500 gr dedi doktorumuz şekerimiz normal bilemedim fazla mı sizce? Doktorum iri bi bebek olacak dedi ama kafama takıldı normal mi sizce de?
Ceydaa61 MerveMustafaKaraku ben 33 haftalıkken bebeğim 1850ydi. Doktorum iri bir bebek değil ama normal demişti. Seninki de haftasına göre çok geldi bana. Şeker yüklemesi yaptırmış mıydın?
Elcnerdgn MerveMustafaKaraku yoo canım normal 34haftmıza yeni girdik bizimde 2500ün üstünde haftaya randevum var suan tam kaç bilmiyorum en son 33hafamın baslagıncında gitmiştim
Zuzuu MerveMustafaKaraku benimde tam 33+3 de 2400 kg du biraz önde gidiyordu biraz iri oluyor evet bebekler
PasaninAnnesi MerveMustafaKaraku 34.haftada 2525gr geldi benm bebeğim sizinle arasında 3 gün var tarihin. Doktorum normal demisti
MerveMustafaKaraku Zuzuu aynıyız hemen hemen vitaminlere devam dedi mi bıraktırdı mı canım bize böyle devam dedi
Zuzuu MerveMustafaKaraku ben enbaşta kullandım vitamin ama şimdi kullanmıyorum yediklerimden alıyor 35 e geldiğimizde 3 kg olmuştu şimdi 37 haftamdayım bakalım cuma kontrolümüz var ama bana doğuma kadar 3.5 kg yu geçer dedi
MerveMustafaKaraku Zuzuu ben bi de omega 3 kullanıyorum her yuttuğumda hıçkırık tutuyo bebeğimi o yarıyo galiba
Elfidam 2250. Gr da benimki cikmis o haftalarda. Hatta dun gittim kontrole 35+4 uz 2650gr dedi. Bana da haftaya gore artis az geldi.
Elfidam MerveMustafaKaraku ben biraktim canim valla istahimda cok iyi degil aciktigimi hissetmiyirum resmen
MerveMustafaKaraku Elfidam omega 3 kullan istersen doktorum o da kilo yapmış olabilir emzirirken de kullan dedi
gzmerdn MerveMustafaKaraku ay benimde ne zaman akşam imom içsem içerde hıçkırık tutuyo bebişimi:)) her akşam ritüelimiz oldu:)
Ozged MerveMustafaKaraku yoo normal bizimki de o civardaydı hatta daha iyi beslen demişti doktorum bana