Umay0065 Kızlar 31+2 olduk Bir süredir açlıktan ve yemek düşünmekten bıktım. Sürekli yeme halindeyim ve doymuyorum. Benim gibi olan var mı acaba ?
Masalelif Umay0065 29 haftalığım ve aşırı iştahsızlık var bende hiçbir şey yiyemiyorum hala bi ben böyleyim galiba 🥲🙁😥
Umay0065 kahvesever__ ayyy açlık krizlerine giriyorum ben yiyecek bisey bulamazsam sinir oluyorjm hahahhaba
Umay0065 Masalelif vallahi sizin gibi olmak daha iyi ben krizlere giriyorum 3 gün aç kalmış gibiyim. Halbuki yarım saat önce yemisimdir. 😳😬
kahvesever__ Umay0065 bende öyleyim o yüzden sürekli markete gidiyorum birşeyler alıyorum acıkınca yiyim diye
Masalelif Umay0065 ayy deme öyle 😂🤭ben diyorum keşke bişiler yiyebilsem hiç kilo alamıyorum yemek yiyebilmek kadar güzel bir şey var mı ya bence ye yiyebildigin kadar 😊
Glsh14 Ben 30 haftalik oldum ama hala boyle bi his olusmadi normal rutin beslenmemde devam ediyorum.tam olarak bu evreye kacinci haftada basliyoruz ona gore kendimi hazirliyim😂
Umay0065 Glsh14 ben bir süredir böyleyim ama 1 haftadır açlıktan gözüm hiç bisey görmüyor. Ara öğünler meyve çerez yoğurt vs beni asla doyurmuyor daha cok aciktiriyor . Ekmek yemek olursa anca bir süre kesiyor