Ksknsy Merhaba kızlar İstanbul Avrupa yakası detaylı ultrason çektirenler hangi hastane ve ne kadar istediler yazabilir mi rica etsem☺️
Hilay34 Ksknsy bugün Bakırköy Uzmanlar Tıp Merkezi Rıdvan Zeybek’e yaptırdım. 350 tl ücreti var. Her şeyini anlatıyor, bütün organları kontrol ederek ölçüyor. Ayrıntılı rapor, fotoğraf ve cd veriyor. Yarım saat kadar sürdü. Tavsiye ederim 👌
ozlememuce Askiletotomsu kaç gün önceden alabiliyorsunuz.Biz denedik aldık ama ben 3 hafta sonrasına istiyorum öylede oluyormu tam bilmiyorum? Bi bilen varmıdır acaba
Ksknsy Askiletotomsu kaç gün sonrasına verdiler peki sabah Süleymaniye eğitim ve araştırmaya gittim orada da yokmuş bende 24+5 oldum bu hafta yapılması gerek aslında yaptırmayacaktım ama eş rahim ağzına yakın olduğu İçin çektirmem şartmış özel hastane de artırıyorum devlet zor gibi bu saatten sonra
ozlememuce Ben aldığımı da daha 18 haftalık olmadığı için iptal ettirmek zorunda kaldım. bidaha nasıl alırız bakalım bekliyorum 2 hafta daha
Askiletotomsu Ksknsy artık gitmek zorundasınız devlette sıra beklerseniz 26 haftalık olursunuz en erken . Şuan zaten 25 olmuşsunuz bile Hem detaylı ultrason 24.haftaya kadar yaptiriliyordu benim bildigim
Askiletotomsu Ksknsy tıp merkezlerinde 300 e de bulabilirsin Hastane yerine tıp merkezine bak bir de üç beş tane