AngeL- yuksell07 inşallah vardır ya ☺️ Bende kimyasal görmekten bıktım yapmıcam test günüm gelince kan vercem 😅
yuksell07 AngeL- bende negatif göre göre alıştım artık test falan yapmicam günüm gelmesini bekleyecem
AngeL- 1ciftyesilgoz olsun kuzum geç döllenme olur 🥰 sende ilişkinin üstünden 14 gün geçince yaparsın🥰
77Bebek35 Adeka 27 aynı zamanlarda ogrenıcez ınsallah bel agrım buyn mesela yok gibi kasık agrım var hafif hafif
Adeka 77Bebek35 benimde aynı şekilde bel ağrım kayboldu gibi dün baya çoktu inşallah güzel haberler alırız ikimizde 😍
1ciftyesilgoz Mervesya yumurtlaman ne zaman oldu canım takip ettin mi benim ki daha üç gün önce çatladı
Nazendehanim AngeL- çok sağ ol canım haber bekleyen tüm anne adayları hayırlı haberler alır inşallah , daha önce 2 kere kürtaj oldum tedirginim açıkçası , hayırlısıyla bu sefer olur inşallah ❤️
AngeL- Bfduam olsun canım üzülme sakın. Canımız sağ olsun bizlere bişey olmasın. Rabbim en hayırlı zamanda versin inşallah 🙏🏻 sakın moralini bozma ♥️
yuksell07 Bfduam bı sen bir ben kaldık happy momda 3 yıldır buradayım😀 ilk çocuğumuz olmasına rağmen 🙈rabbim bizlerinde yüzünü guldursun tez vakitte inşallah🤲🏻