Gamzeates Kızlar şaka gibi ama bebişimin bacak arasını ve bacağını verdiler ben ne yapayım bu resmi ya 😂😂 şaka gibiler 24+1 olduk 21 haftadan beri gitmiyordum şeker yükleme yaptırdım bebişime baktırdım ama k fotograf olarak bunu vermemeliydi😂😂😂 https://imgyukle.com/i/RVQoWx
starmom Gamzeates bende özelden bir bacak arası fotosu aşdım ama cinsiyet günümüzdü hatıra için aldık devlette bunu vermişler ya hayret 😅 sanki babasının kağıtları nasıl sinir oluyorum ceplerinden gidiyor gibiler
Sbm050421 Gamzeates yaaa ama çok tatlı bi fotoğraf yaaaa ben bu görüntüye eriyorum bacaklarını iki yana açmış çok tospik görünüyor ya 🥰
Miracinannesi_52 Gamzeates bence çok tatlı keşke bana da verselerdi bende sadece beyninin fotoğrafları var onları da anlamıyorum zaten 😂
Gamzeates starmom at biliyorum cinsiyeti ama yani sanki dalga geçer gibi 😂😂 eşime gösterdim gülme krizine girdi
bsnrd Gamzeates o haftalrdan snra hep böyle 😁ben özele gidiyodm benm de böyleydi bebek belli olmyo büyüdüğü için😁😁
Gamzeates eslemesila yok gittiğim doktor aynı biliyor bildiğimi 😂 hep değişti mi diye sordum acaba al artık kız kız diyip mi yolladı 😂 oğlum. Var bir tane hep soruyordum 😂
Limonzeytin Gamzeates Devlette ilk zamanlarda verdiler şimdi o bile yok vermiyolar😄 21.haftama girdim ..