Ozlemozlm Kizlar tuvlete gitim bide ne uzun bidey bna ypismis klmis sut remginden biraz dha koyu uzun bisey yikndim dustu bna asilmisti resmn acba nisanmi 3y haftayim
Sevdhusna Ozlemozlm canım ne kadar lık bebek anlamadım bide kırmızı kahve yada pembe değilse nisan değil diyolrlar
Bktgrn Ozlemozlm cnm baska bir arkadaş.da.akintiyla ilgili gonderi paylasmisti rengirengi koyi beyazimsiymis sonuç yeni doğum yaptı doktor nisanin gelmis demis yani sen takip et kendini ne olur ne olmaz
Ozlemozlm Sevdhusna 36 hafta lik canm kanli degildi hani baglam renginde ve uzun sut renginede bnziyordu dustu bnden
ipekbdk Ozlemozlm canim normal akintida olabilir bnim dunden beri sumuksu kahve akintim geliyo hareketlerini kasilmalari takip ediyorum
Zuzu35 Aynı şey dün gece bendende geldi canım böyle yapıştırıcı kıvamında şeffaf aralarında süt rengi olan koyu kıvamlı iç çamaşırımdaydı nişan dedi doktorum telefonda sancın olursa gel dedi
Ozlemozlm Zuzu35 bnm camasirma degmedi lavaboya gitim sanki buyuk tuvletim gliyor du kabiz gibi hisetim ikindim ikindim o gldi birden
Arasinannesi2 Ozlemozlm aynı seu bugün bende de oldu sümük gibi içinde parca parca kahverengi leke şeyleri vardı nisanmış hafif haf8f belim ağrıyor