MerveeD Habibes arkadasım 21 haftalık hamıle 11+4 de doktor erkek dedı ve değişmedi. Benımkı kız 16 haftalıkken öğrendım
Mommhappy Habibes 11de banada yüzde doksan erkek ama bekleyelim bir ay dedi. Değişmedi ☺️ Alacaklarının değişim süresi genelde 1 ay olur ona göre ayarla değişirse cinsiyet değiştirirsin gidip. İlla bsyler almak istiyosan hevesin kalmasın ben olsam öyle yapardım smdi 😀
Aslan02 Habibes doktorun iyi bakmışsa kesindir canım. Bide cihazla ilgili de olabiliyo tabi. Eğer iyi bi ultrason cihazıysa bebekde pozisyon almışsa gösterir🥰 sağlıkla gelsin inşAllah. Bizde hafta ici gidicez cinsiyet icin 12+4 olduk bugün ☺️☺️
Habibes Aslan02 sağol canım hadi hayırlısı ile öğrenin Allah kalbinize göre sağlıkla versin 🌸 ben hep oğlum olsun istiyordum hamile olmadan öncesi sonra hamile kalınca Bi kızım olsun istedim ama demek ki baya içten istemişim erkek oldu 😊
Deryaa_1 Habibes ikili tarama testinde 12 haftalikken belli oldu bizim bebisin cinsiyeti doktor erkek dedi 14 haftalikken diğer doktorumda erkek dedi ama bence biraz bekleyin çünkü bazen göz yanılması olabiliyor doktorlarda en garantisi 16 haftadan sonrasında net belli olur güzel anne
Habibes Deryaa_1 benimde ikili taramada söyledi neyse biraz daha bekleyeyim çok heyecanlı bir süreç 😊
Aslan02 Habibes bende hep oğlum olsun istiyorum☺️ Tabiki kızımda aynı şekilde canım😍 inşAllah öğrenirim cinsiyetini
Cansuu01 Habibes bi sonraki kontrole kadar bekle canım o zaman daha da netleşir. doktor tahminini söyleyince hemen birşeyler almak istedim. Sarı, turuncu, yeşil gibi ortak renklerden alabilirsin ama :) ben öyle yapmıştım ☺️
Ayvacekirdegi Erkekler net belli oluyor ya pek yanılmıyorlar 😊 oğlumda doktor 12. Haftada yüzde yüz erkek dedi hatta cinsiyet partisi yaptık hemen 4 5 kişiyle tabi😂 şimdi 2. Gebelik 11+1 haftalığım çok merak ediyorum 🥺