Gamze1_ Kızlar test yapmıştım, 2ci çizgi hayalett gibiydi ama baktığında görünüyordu birdaha yaptım yine aynisi oldu ama adetim başladı şu an doktora gidemiyorum böyle birşey başına gelen varmi
Bbhbhj Gamze1_ canım erken gebelik tesi al ben de aynısını yaşamıştım normal beyaz hamilelik testlerinde standart hamilelik testinde 1 dakika içinde eğer ikinci çizgi çıkıyor ise hamilesin ayrıca 1dakijayı gelen sürede çıkıyorsa hamilelik biraz olasılığı düşüyor ama dediğim gibi erken gebelik testi 100/100 doğru sonuç veriyor sen beni dinle onu al onda da silik çıkıyorsa gebesindir üstüne görmüş olabilirsin olabiliyor
Eylul2019 Gamze1_ canim hamile olsaydin hayalet cizgi cikmazdi adet zamanin oldugu icin net cikardi.adette oldugun icin hamile degilsin malesef.
Gamze1_ Zanaservan atamıyorum canım onaylamiyor diyor ama diğerini paylaşmıştım yine aynısı oldu hayalett çizgi var görunuyor
Bbhbhj Gamze1_ canım bildiğin adet oluyor lakin dediğim gibi bu herkeste gözüken birşey değil en iyi sonucu erken gebelik verir onu al