Didemfide Kızım 2.5 yaşında kreşe yazdırdım bugün ilk gündü ama ne bir fotoğraf ne video hiçbir şey yollamıyorlar normalmi bu durum sizlerin vatsap grubu falanmı oluyor hanımlar
Fadime99 Didemfide anaokulunda WhatsApp grubu var arada fotoğraf video yolluyorlar, kreş ile ilgili bilgim yok
Drkmls Didemfide normalde yolluyolar ama sizin daha ilk gününüzmüş bugün çocuğunuzu alırken sorun yollaöoyormusunuz diye belki unutmuşlardır yada gruba atmışlardır sizi almamışlardır gruba
yesilkedi Didemfide bizim grup yok ilk günler öğretmen bişeyler yollamadı sonraki zamanlarda yolluyordu ara ara. siz öğretmenine mesaj atın bence ben atıyordum ne yapıyor iyi mi vs diye. fotoğraf isteyebilirsiniz en doğal hakkınız
Simsim60 Didemfide benim oğlum kreşe giderken kamera vardı bütün odalarda bahçede bile.ben açıp izliyordum.tabağını bitirip bitirmediğini bile görüyordum.resim fikan atılmıyordu.grubumuz yoktu
alonee Didemfide anaokulu öğretmeniyim. Her veliye tek tek atıyorduk fotoğraf. Özellikle yeni gelenleri her gün.