Herkese selam. Bu postu benim gibi çok istediği için aceleci davrananlar için açıyorum ki kendinize bu şekilde işkence etmeyin.Geçtiğimiz ay femara+ çatlatma iğnesi ve progestan kullandım doktorumun yönlendirmesiyle. Dayanamayıp reglime 4 gün kala idrar testi yaptım silik çizgi gördüm. Doktora gittim kan verdim hcg 9 tamamen bir belirsizlik. Doktor regl gecikmesini bekletti , gecikmeden 2 gün sonra tekrar kan verdim artmış (bu sırada ara ara lekelenmeler var ve progestana devam ediyorum) , 2 gün sonra tekrar artmış. Bugun keseyi görmeye gidecektim dün ağrıyla beraber lekelenmem arttı sabah apar topar bi gittim beta değerim düşmüş yani düşük başlamış. Doktorum kimyasal gebelik olduğunu söyledi. Özetle anlatmak istediğim şey erkenden öğrenseniz bile hiç birşey net olmuyor ve beklerken stres olup kendi kendinizi yemekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Elbette öğrenip olumlu sonuçlanan da vardır ama yine de bu stres insanı yiyip bitiriyor. Burda çok başlık görüyorum 5 gün var test yapayım mı vs vs lütfen test yapması için kimseyi gazlamayın ve adet geçmeden test yapmayın. Umarım birilerine yararı olur…