Mina123mina Hamişler,bugün usm kontorulunda bebeyimin büyük olduğu söylendin kilolu yani,doktor ekmek yasağı koydı napıcam ben ekmeksiz😩😩😖😖son 1haftadır aynı miktar yemek yiyorum ama hiç doymuyorum sanki hiç yemedim,bebişim tüm yediyimi kendine çekiyo galiba
Sonay Mina123mina alışırsın cnm bence doktorunu dinle Bebeğin sağlığı için dikkat et Allah kolaylık versin . Bulgur pilavı yemeklerle yiyebilirsin tok tutar Va faydalıdır
Elifveoglu Mina123mina ekmek bana da yasaklandı perşembe günü ve o günden beri açım bebeğim büyük değil bi kaç gün öndeymiş ama ben çok kilo alıyorum diye yasakladı doktor ekmek makarna pilav hamur işi hayat böyle çok zor 😏😏
Lamelif Mina123mina canımm kaç haftalıksın bende 16+3 haftalığım ultrason 17+2 haftalık ben baya kalorili yiyorum makarna ekmek pilav falan acaba ondan mı 🙈
MerveUgur Tatlım yapcak bişe yok bebişler için yapmak zorundayız 🙏🏼 Ekmeğin bebeğe bi faydası yok ki zaten 🤗💕 bende perşembe ayrıntılı usg cektirice merak içindeyim şuanda 🙏🏼 Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Rabbim🙏🏼Bu arada ben de cok hızlı kilo alıyorum 🙈
MerveUgur Nergis bende 21. Haftamda 7.5 kilo aldım inan bişede yiyip içmiyorum cok fazla benimde moralim bozuluyor ve cok korkuyorum nie kilo alıyorum diye 😞
Gmznr39 32.haftamdayım ve 17 kilo aldım 😊 doktorum her seferinde herşeyi yasaklıyor ama ben dayanamıyorum özellikle tatlıya 🤔🤔
MdhTpz Esmaa tatlim m.etme 20ye kadar bende almamistim ondan sonra aliyosun zaten suan 30 haftadayim 5 kilo aldim 😟
Semahalac Esmaa üzülme canım senin değil bebişin kilo alması önemli ben 35. Haftadayım 4 kilo aldım sadece ama bebişim şükür iyi ve gayet sağlıklı az önce doktordan geldim kilo almamam konusunda tebrik etti doktorum onun için hiç takılma bebeği besleyici besinler tüket hamur işi tatlı hiç yararı yok emin ol sadece kilo yapıyormuş bize
EliFurkan Mumkun oldugunca yavas yemek ye canim ☺ sabah kahvaltini saglam yap patates haşla ye ekmek yerine aksam yemegini hem gec saate birakma hem de az ye, meyve bol tuket doyarsin.. Bende çok yiyordum 26.haftamda 8 kilo almistim dr um sen nerdeyse alman gereken kiloyu tamamlamissin dedi 😂 mecbur azalttim ekmegi en son gittigimde 1 kilo almistim 😊 suanda da 32.haftadayim 10 kilo aldim
Mina123mina Ben 34+1haftalık gebeyim,10kilo aldım aslında,oda hiç belli olmuyo yani görenler 10kilo aldığıma inanmıyo.ay o tatlılardan nası vazgeçerim ben ya
duygu_sal Kızlar bende aynı durumdayım doktorum acil durum uyarısı verdi 23. Hafta 13 kilo ile galiba aranızda tekim diyetisyen eşliğinde rejımdeyım hep acım aglıyorum aclıktan
Gmznr39 duygu_sal yok canım bende senle aynı kaderi paylaşıyorum doktorum Benin’de diyetisyene yönlendirdi ama ben sadece 3gün yapabildim . 28haftaya kadar 16 kg aldım şimdi 32 haftadayım ve 4 haftada sadece 1kg aldım
Arya92 Bana doktor hamurisi tatli cok yeme dedi cok kilo alma dedi. Tedbir amacli. Cunku zaten almamistim. Henuz 14 haftaligiz
Esmaa Tsk canim ben hic kafama takmyrum kilomu teki bebisim saglikli olsun sonra vermek kolay zaten bebise vaxt ayracagimiz ucun kilo gider🙏👶