Melissim12 Kızlar 08.00 de sezaryan için çağrıldım ve kan tahlilleri nst vs vs 1 saat 2 saati bulur dediler ve ben aşırı stresliyim bekliyorum olsun ve bitsin Oğlumu göreyim artık ona kavuşmak için sabırsızlanıyorum. Ne zormuş meğer beklemek 9 ay dile kolay geçiyor lakin şu 1 2 saat geçmiyor saniyeleri sayar oldum ☺️
BatuhanEsma Melissim12 canım sağlıkla al kucağına bebişini İnşallah Rabbim yardımcın olsun hiç korkma zaman yaklaştıkça bende stresliym inşallah göz açıp kapayıncaya kadar gelir geçer
Acrbaby Melissim12 Sağlıkla kavuşun insallah canımm doğum hikayeni bekliyorum 😊 bende yarın spinal sezaryen olucam kısmetse 🙈🤲
Melissim12 AyseFahriYalcn sizi ne zaman alıcaklarını söylediler canım ben çok sıkıldım beklemekten bir anda alır bir an da biter diye hayal ediyordum ben ☺️
Nuranaliayaz1 Melissim12 sağlıkla kucağınıza alın insallah bende cuma sezeryan olacağım 7 buçukta gelin dediler 10 da sezeryan a alacaklar tahlil falan yapılıyor galiba ondan
Melissim12 AyseFahriYalcn siz nerde doğum yaptınız bir de aynı yerde olmuş olmayalım 😄 o gün çok bekledik ve ancak düzeldim kendime geldim. ☺️
Melissim12 Kızlar hepinize çok teşekkür ederim geç yazdım ama ancak toparlandık ve çok iyiyiz şükürler olsun☺️ Doğum hikayemde biraz sonra sizinle ☺️☺️☺️