[silindi] Kizlar 2 gün önce kan değerim. 99 çıkmıştı. Bugün adet günüm az önce kan verdim e nabizdan baktım. 292 çıktı ama yanında negatif yazıyor neden böyle olur https://imgyukle.com/i/RR0J6t
tazebiranne_hg04 [silindi] o referans aralığını gösteriyor 5 ten küçükse negatif anlamında yani sizin pozitif
Minianne04 [silindi] kırmızılı tahliller her zaman referans dışı değer 2 güne göre gayet güzel tebrikler hamilesin
sayre [silindi] kız korkma evham yapıyorsun boşu boşuna sonuçta doktor takiplisin öyle bir şey olsa doktor söylemez mi 🤭
ipekveatlas hayır orada söylenmek istenilen 5ten aşağıysa negatif. ama seninki pozitif bi değer hayırlı olsun ☺️
[silindi] ipekveatlas yaa canım çok teşekkür ederim muayene saati başlayana kadar kalbime inmek uzeree
Gamze46 [silindi] Hamilesin kuzum değerlerin 5 veya daha altında olsaydı negatif olur Rabbim tamamını erdirir inşallah 🤲 sağ saglim kucağına alırsın canım
[silindi] Hepinize cok teşekkür ediyorum kizlar gerçekten çok korktum sonuç güzel ama yanındaki negatif yazısını öyle görünce farklı bişey sandım 😢😢