Hbbkarabey Kızlar 7 aylık gebelikte 90 km yolculuklar yapılabilir mi, sakıncası var mıdır, erken doğuma neden olur mu ? Lütfen yardım edin 🙏🏻
bayanukuslu Hbbkarabey doktorum her gittiğimde herşey yolunda dedi. Ailelerimiz çok uzaktalar. Hemen hemen benim ailemle de aramızda 250 km kayınvalidemlerle de aramız 250 km ikisi farklı şehirlerde. Otobüslede yolculuk yaptım. Kendi arabamızla da yolculuk yaptım bi sıkıntı olmadı. 10 haftalığız şuan ☺️ Doktoruna danış tedirgin oluyorsan canım ☺️
Mommhappy Hbbkarabey ben her hafta 70km yapıyorum annemlere gidiyorum gebeliğimin basından beri bir sıkıntı yasamadım sükür. Zaten cok uzak bi mesafe değil dikkat edilirse birşey olmaz Allahın izniyle
Zeynep0607 Bence doktorunuza sorun mutlaka Hiçbirşey bebeğinizden önemli değil Gerekirse gitmezsiniz ama içiniz rahat eder Bana 90 km çok bi mesafe olarak gelmedi ama sormak da fayda var
Zeynep0607 Hbbkarabey malesef dediğin doğru o zaman 80-90 km hızla gayet rahat gidersin Mesafe çok uzak değil hem
Deniz2961 Hbbkarabey İstanbul’da yaşıyan hamilelrr ne yapsın o zmn bcm.birweyy olmaz molalarda in yuir muhakkak sdce
Asseyda Hbbkarabey arada petrollerde durup 10 dkka türü canım yakınmış zaten ben gittim sadece sonrasında biraz ağrım oldu