ozlemabdullah 3 ayı geride bıraktık minik yavrumla hep biletler almak istedim herkes engelledi ama şimdi çok şükür düşük riskimizde bitti o yüzden artık bişeyler alma biriktirme zamanı siz neler yaptınız önerileriniz var mı birbirimize yardımcı olalım diye dedim şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için tatlı hamişler....
sudamlasi ozlemabdullah ben ikili testten sonra eşime bişeyler alalım dedim erken diye kabul etmedi azcık naz yaptım gittik odasını aldık😄25.haftada alışverişe başladık bitirdik. Bebeğinin cinsiyeti şuan kesin değildir detaylı ultrason da kesinleşir bu yüzden bakım eşyalarını alabilirsin banyo setini vs beyaz çıtçıtlı bodyler alabilirsin
Ozge1008 ozlemabdullah Çıtçıtlı bodyler ve nevresim takımı aldım ben. Cinsiyetini öğrenince alıcam inşallah. Ne zaman bebek mağazalarına baksam ya pembe ya mavi şeyler var unisex bulamıyorum ben😊
Bilgenn ozlemabdullah mendil ve çorap almıştım hiç erken diye düşünme bence ona bişeyler al sürekli onun burda dünyada yerini hazır ettiğini hissettir 😍 ben ilk bebeğimi kaybettim ona hiç hazırlanmamıştım 😔şimdi rabbim tekrardan nasip etti ona hazırlanıyorum 😍
ozlemabdullah Saracn bebek arabası nasıl alacam kararsızım ben her hafta pazara gidiyorum malum market pahalı ama arabada güzel bişey olması lazım en azından 5 torba ı koyuyum hıc daha bebek arabası konumuna gelmedim
ozlemabdullah Bizim evde yer yok bizde çocuğu nasıl yatırcaz ne alıcaz bilmiyoruz salonda bosluk var cocuk salonda yatsa biz odada oyle de olmaz kafam allak bullak en sonunda köy beşiği alacak eşim ondan korkuyorum 🙂🙂🙂
Ozge1008 ozlemabdullah civile baktım hep kız için pembe erkek için mavi ve yeşil var hiç başka renkte bi şey yok. Düz beyaz bile bulamadım. şahsen bende istemem yani rengarenk yapacaklarına tek tip renkte yapıyolar
ozlemabdullah Bilgenn bende Bi bebeğimi kaybettim bu ikinci Rabbim in sürprizi bana planlı değildi oldu şimdi sadece para biriktiriyorum ama şöyle Bi durum varki hersey pahalı olmaya basladı bazı şeylerde indirimde gördükçe alıyım diyorum Bi yanımda zaman var diyo
Bilgenn ozlemabdullah bence indirimde olanları al bebişine ben öyle yapıyorum çünkü herşey sürekli zam görüyır 🙈
rileyss ozlemabdullah çamaşır kurutma makinası, karyola, şifonyer ve bebek arabasını 16. haftadan önce aldım cinsiyeti öğrenmeden. büyük kalemleri önce alıp ödemesini yapmak son aylarda elini rahatlatıyor insanın. kucuk seyleri sona bırakın bence
doganursezmag ozlemabdullah çıtçıtlı badyler aldım müslin bezler aldım alt temizleme pamuğu aldım bi de dolabını aldım🤗
Nilay_09 ozlemabdullah beyaz unisex zıbın çıtçıtlı badi eldiven vs.. Tırnak makası alabilirsin canım 😊
Prensimingeliyo ozlemabdullah Müslin battaniye alabilirsin Bi kaç tane hem erkeğe hem kıza olabilecek Battaniye çok lazım oluyomuş Beyaz çıtçıtlı badi alabilirsin
bebisimbenmmm ozlemabdullah beklemişsin zaten cinsiyeti kesin olarak 16 dan sonra ogrenceksiniz canim o zaman başla ama tabi ilk zamanlar cok hevesleniyor insan bebek arabasını eher illa mavi pembe almiycaksan alabilirsin mesela yada kıyafetlerini ortak renklerden tercih edebilirsin 😊
Brlgry Bizde ilk bebek arabası aldık sonuçta pahalı bir şey aradan çıksın cinsiyet farketmez dedik gri renk bebek arabası aldım 😍