Yonca-erol Merhaba kizlar bezmialem Taha takmaz hocanın muayene ücretini bilen var mı ? Bir de Nst ye ayrı ücret alınıyor mu bilen varsa yazabilir mi rica etsem ?
Cemreninannesiii Yonca-erol ben kendisine takipliyim 250 tl ücreti nst de ücretli fakat onun fiyatını bilmiyorum
ikicocuklubiranne Yonca-erol merhaba taha hocaya gidiyorum 250 TL muayene ücreti nst konusunda bilgim yok
designermom Merhaba taha hoca yeni doçent oldu geçen sene doçentlerin ücreti 170₺ idi bu sene yanlış hatırlamıyorsam 250₺ oldu
ikicocuklubiranne Seymasezer evet memnunum çok ilgili bir doktor. Ayrıca telefon numarasını da veriyor acil bir durumda bilgi alabilmek için
ikicocuklubiranne Seymasezer ikili testte öğrendim bende bu hafta kontrol için taha beye gittim o da söyledi biraz erken daha dedi ama tahminde bulundu.
ikicocuklubiranne Seymasezer ikili test 12. Haftada yapıldı. Test sonucu için 13. Haftada gittim. İkili testi başka bir doktor yapıyor ikisi de aynı tahminde bulundu
Seymasezer ikicocuklubiranne bende Gökhan kılıça gidiyorum uzman doktor. Sırf cinsiyeti söyler diyo bu sefer doçent seçtim umarım banada söyler teşekkür ederim yardımcı olduğun için Allah razı olsun :)
ikicocuklubiranne Seymasezer rica ederim ne demek pozisyonu uygunsa yorum yapmaları daha kolay oluyor ☺️ İkili test yaptırmış mıydınız onu da Serdar bey yapıyor. Oğlumda da 12. Haftada cinsiyetini söylemişti.
Seymasezer ikicocuklubiranne yaptırdım ama Beylikdüzü devlet Hastanesi’nde ücretsiz yaptırdım onu 5. Aya kadar söylemiyoruz dedi doktor. İlgi alaka sıfır