Aks_ Perşembe günü kan verdim 24 çıktı cumartesi <2 çıktı acildeki kimyasal dedi. Küçük bi ilçedeyim çarşamba merkeze gideceğim ama dayanamıyorum nolur anlayın beni. Test yapıyorum evde hala çift çizgi çıkıyor acaba cihazdamı bir sıkıntı varki yoksa gerçekten kimyasalmı. Ara ara kasın ağrımda oluyor akıntımda var sümüksü şekilde . Testlerimde bunlar https://imgyukle.com/i/RR4lHv
Birgul Aks_ bir kere kan vermekle kimyasal olup olmadığını anlayamazsınız ki, 2 gün sonra verip artışa bakmalısınız.
catidaki_kedi Aks_ beta ilk önce kana snra idrara geçer derler. Kanda azalan değer idrar da neden artsın ki. Baya koyulaşmış çünki çizgi. Makina sıkıntılı olabilir tekrar yaptırabilirsen eğer daha netleşir. Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻
Dimpleee Benim de laboratuvar hatası gelmişti başıma değerim düştü sanıp kimyasal diye çok üzülmüştüm.. her şey olabilir tekrar kan verin en iyisi hiçbir şey düşünmeden ..
Birgul Aks_ o zaman tekrar verin bence, sıfırlanmışsa kanamanz olması gerekirdi. Ben kimyasal geçirdiğim de kan verdim 24dü ondan sonraki gün kanamam başladı
Aks_ catidaki_kedi inşallah makina bozuktur hevesim kursağımda kaldı. Amin hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🤲
bluees1207 Aks_ gecikmenin kaçıncı günü kimyasal gebeliklerde idrar tahlili pozitif çıkabiliyor şahsen benimde öyle oldu 7. Günde regli oldum benim 33 e kadar yükselmişti 2 günde bir düştü 7. Günde 5.2 idi sonra bitti zaten
Aks_ bluees1207 benim perşembe 24 cumartesi <2 dendi direk ama hala evdeki tesleri pozitif. Anlamadım işk defa başıma geldi
bluees1207 Aks_ bugün değerine tekrar baktır bence normal gebelik ise değerinin 96 civalı olması gerekiyor. İnşallah cihaz bozuktue inşallah yükselişleri görürsünüz
zeymoms Aks_ 24 verdiğiniz tahlili ve düştüğü tahlili aynı hastanede mi yaptırdınız acaba laboratuvar farkı olabilir mi
Aks_ Nurdanhldz evet aynı hastane sadece perşembe aile hekimi cumartesi acil . Aynı laboratuvar sonuçta
Afraaaa Aks_ kimyasal olsa sanki testler siliklesmeye başlar gibi ama sizin hep aynı çıkmış belki ölçümlerde bir sıkıntı olmuştur başka bir hastanede veya bir doktor kontrolünde kan verebilirsiniz
Afraaaa Aks_ canım kesin makinada falan sorun vardır takma kafana çünkü testlerin baya aynı koyulukta