Bynur Merhaba, düşük riskim var ve doktor kesenin 1 cm olduğunu söyledi ama henüz kalp atışı duyamadık 2 cm olana kadar bekleyeceğiz dedi sizce normal mi
Aycan01 Bynur canım benimde bebeği ve kalp atışını duyamadık vajinal ultrason ile gördük bebeği kalp atışınıda duyduk
Mom727373 Bynur Cm üzerinden değil fakat hafta üzerinden yorum yapabilirim. Kalp sesi genel itibari ile 8-9 haftadan itibaren duyulmaya başlıyor.
Bynur Aycan01 adet tarihime göre 7 haftalık ama doktor baş popo mesafesine göre haftasını belirleyeceğiz dedi
Aycan01 Bynur acele etme canım ben 5 ci haftada sadece kese gördüm 6 cı haftada karnımdan görülmedi vajinadan gördüm
Guncem Bana 10 mm yani 1 cm dendikten 1 hafta sonra duyduk. 10 mm iken sadece kese vardı bebek görünmüyordu.
Deletedmom7373700 Bynur kişiye göre değişiyor sanırım bu. Kiminde 6-7 haftada duyulurken kiminde 8. Haftayı falan buluyor. 5+5 te sadece keseyi gördük. 2 hafta sonra bebek gözükür kalp atışı duyulur dedi doktorum. Bunperşembe randevum var duyar mıyız bilmiyorum.