Ozge [silindi] hissedersin yakında bence 🥰 bir de strese sokma kendini ben de hareket etsin dediğimde hiç hareket etmiyor 😂
[silindi] Ozge ayy özel hastanede çalışıyorum zaten doktorum burda hemen çıktım odasına sorun yok çok şükür
Masalelif Ozge beni memnun eden tek şey zamanın geçiyor olması 🤭 29 uncu haftadayım çok zor geçiyor hala mide bulantılarıyla iştahsızlıkla uğraşıyorum kilo alamıyorum kasılmalarım var bakalım inşallah hayırlısıyla güzellikle atlatırız hepimiz bu süreci 🙏🌺
aslhankrhan94 Ozge 27+0❤️ Tekrar başlayan mide bulantıları, sürekli tuvalete çıkma isteği, sürekli ağlama isteği 🤭 Zaman hiç geçmiyo sanki. Bu dönemde daha bir farklı geldi hadi hayırlısı 🤭 Sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza inşallah 💙
Sedasvlms 9+2 daha daha çok iyi geçiyor diyemem parfüm deterjan şampuan nerdeyse duşa bile zor giriyorum o derece mide bulantısı çekiyorum ama bunada şükür ;)
MucizeBeybi Sedasvlms Ayy çok şükür bi tane 9 haftalık birini buldum MAŞALLAH herkes yolu yarılamış biz daha çok bastayiz benimde çok mide bulantım var iştah yok sağlıklı beslenemedigim için vicdan yapıyorum umarım daha güzel dönemlere bizde geçeriz 🥰🤲🤲🤲
aslhankrhan94 [silindi] O hafta da detaylı ultrasona girdiğimde doktorum net hareketlerini 26.haftada hissetmeye başlarsın demişti. Gerçekten de öyle oldu. Hiç stres yapmayın. Daha çokcaa hissedersiniz 🌸🥰
Ccaannsseell Ozge amin canım inşallah 🤲 bebişlerini bekleyen tüm anneler sağlıkla sıhhatle kavuşsunlar inşallah 🥰