Bsragrkan Bugün doktora gittim baska doktora genetik test yapalım 10 hafta üstü kalp durmalarda araştırılabilir dedi. Genetik test yaptıran var mı süreç nasıl işliyor ? Ve ne zaman sonuç çıkıyor?
Zeynepppdyg Bsragrkan özel kliniklerde hastanlerde ve devlette genetik bölümüne randevu alıp yaptırabilirsiniz devlette yaptrma gafletnde bulundum 4 ayı geçti çıkması😩sonradan pişman olduk süre sizin için uzun değilse devlette beklemek istemeyiz derseniz özellerde yaptırabilirsnz
Aurora_ Bsragrkan devlette yaptırdık eşim ve benden kan aldılar bizim düşük sonrası 6 ay beklememiz gerekiyordu o yüzden devlette yaptırdık 3.5 ayda çıktı sonuç. Ama bekleme süreniz yoksa özelde yaptırabilirsiniz.
umutluannee Bsragrkan bizde eşmle bugün 6n yptrdık arastrma hastensnde bı sonucmn 1.5 ay da esmın ve dgr sonucmn 5 ayda cıkcgını soyle dı
Seda5892 Yirmibes düşük olduğundan dolayı pıhtılaşma ve kromozomlara bakıyorlar. Bende pıhtılaşma sorunu çıktı kan sulandırıcı iğne kullanmazsam düşük yapıyorum
Baranhande Bende genetik test yaptırdım kan pıhtılaşması için 2 haftada çıktı. Özelde yaptırdım devlette aylarca beklemeye tahammülüm yoktu 1000 TL ödedim yanılmıyorsam.
Bsragrkan İlk gebelik ve ilk düşüktü. 20 gün içinde Çıkar dedi devlet. Eşimden bir şey istemediler gerek yok dediler… sonuç olarak beler cıkıyor pıhtılaşma falan mu
Htccprz Seda5892 hangi gende çıktı peki benim mthfr c677t olan heterozigot çıktı acaba ıgne kullanacak miyim doktorum aspirin başlarız demisti ama ıgne duruma göre ddi
Sermec27 İlk bebeğimi 7 haftalık kaybettim 2 yıl öncede ilk oğlumu doğuma 2 hafta kala kaybettim anne karnında kalbi durmuştu doğumdan 1 bucuk ay sonra araştırma hastanesinde eşimle kan verdik 2 aya cıkmıştı sonuçlar
tupbebekannesi123 Bsragrkan benden 20 tüp eşimden 3 tüp kan aldılar yaklaşık 2 ay sürdü sonuçların çıkması
Bsragrkan tupbebekannesi123 20 miiiii beni çok tuttugu icin bakamıyordum sordum demediler de , esinden gerek yok dediler galiba tek gebelik ve tek düsük diye 🤦🏼♀️ 20 güne çıkar dediler ins öyle olur hayırlı güzel sonuçlar çıksın
tupbebekannesi123 Bsragrkan temiz çıktı birinci tüp bebeğim 7 haftAlıkken karnımda kalbi durdu diye yaptırmıştık çok şükür ikinci tüp bebeğim sağlıklı ilerliyor şu an 18 hafta oldu