tazebiranne_hg04 Belki sorum saçma gelebilir ama garantiye almak için sorayım. Detaylı ultrasonda sadece karından bakılıyor değil mi alttan bir müdahale vs gerektiren bir durum olmuyor
bluees1207 tazebiranne_hg04 evet ama bazen vajinal usg de yapılabiliyor rahim ağzı boyunu ölçmek için bana 2 li taramada yapılmıştı o yüzden detaylıda yapılmadı
Haticelisa tazebiranne_hg04 sadece ultrasonla bebege bakiyor ve rahim agzini uzunlugumj neyse onu olcuyor alttan bakma yok
Azra_Mom tazebiranne_hg04 detaylıda sadece karından bakıldı ama bir sonraki kontrolde doktorum vajinal muayene yaptı rahim boyunu ölçmek için
Zeynepppdyg tazebiranne_hg04 bende bunu düşünerek gttim ctsi günü bana karından bakıldı sadece ama rahim ağzı kısalığı vs varsa sonra vajinal ultrasonla bakılan arkadaşlarım oldu yinede hazırlıklı gitmeni tavsiye ederim🙈
tazebiranne_hg04 Zeynepppdyg vajinal muayene bana yasak ama genede doktorlar gerekli görürse diye bende merak ettim teşekkür ederim ☺️
bluees1207 tazebiranne_hg04 yasaksa bunu doktorunuz özellikle alttan muayene yaptıramazsın dediyse o zaman dile getirirsiniz yapmazlar
Ozlemsarap Haftaya kadar alttan muayene yapabiliyorlar sonrasi riskli bi durum gorulmedi surece alttan muayene yapilmiyor detayli zamani artik bebis yeteri kadar buyudugu için karindan gorunuyor herseyi
Eylem01 10 gün önce detaylı ultrasona girdim başı aşağıdaydı beyninde bir yere bakması gerekiyordu göremedi en son alttan baktı gördü .