sumeyyesevinc_ Gaziantep’te bildiğiniz iyi Başarılı ben gittim sorunlarımı çözdü tedavileri işe yarıyor tavsiyelerin de çoçuğuma faydasını gördüm dediğiniz çoçuk doktoru önerirmisiniz lütfen 🙏
Aybukenurr sumeyyesevinc_ Liv hospital de mert çıkara çok iyi diyolar götürmedim ama istagramda çok duydum ilgili bilgili bir doktor diye
sumeyyesevinc_ Aybukenurr liv ‘de doğum yaptım ordaki çoçuk doktoru girdi doğumuma seral navdar doktorumuz hastane genel olarak ilgili doktorlarda ama ben bu aralar doktorumuzdan memun değilim bir araştırayım sizin dediğiniz doktoru ama erkek doktor tercihim değil rahat konuşamıyorum emzirmekle ilgili olsun v .b şeylerde
Ceylannn21 sumeyyesevinc_ bende Liv de doğum yaptım ilk bakan doktorumuz ömür bey di o da çok iyiydi ama Medical Park ta Fatma hanım var çok memnunum yani bence çok tatlı bir kadın ve tecrübeli
Ceylannn21 Medical Park ta Fatma Mahsereci Uzunoğlu var çok iyi bir kadın bir çok tanıdığım gidiyor başka doktorların çözemediğini çözdü diyorlar tavsiye ederim bebeğim daha iki aylık çok sever çok ilgilenir
Besteveannesi Kesinlikle Liv Hastanesi’nde Eda Deniz Atkın a gidiyorum çok memnunum. Tavsiye ederim. Deneyin göreceksiniz
Muhem @Besteveannesi Şuan gidiyor musunuz yoksa doğum yaptınız mı bende eda hanıma gidiyorum da doğumu merak ediyorum açıkcası? 🙄