Bursa şehir hastanesinde doğum yaptm 9 Nisan cumartesi günü yüksek tansiyon baş ağrısı ve bebek hareketlerinde azalma ile yatisimiz yapıldı ilk gece saat 7 bucuga kadar tansiyon dengelemek için ugrasildi. 40+1 olmam sebebiyle sabah 7 buçukta gelen doktor suni ile dogumu başlatma kararı verdi fitil konuldu iki saat sonra da yavaştan sancım başladı saat 12 de açılmam bir buçukta kaldı ta ki akşam 10 a kadar bu süre içinde yarım saat hareket bı saat nts şeklinde geçti ayakta olduğum surecte sknti yaşamadim sancimi karşılamaya çalistm ama nts de yatmak iskenceydi resmen ağrıdan inledim. Akşam 10 da doktor kontrole geldiğinde sancı çekiyordum gördü halimi. Sen sancı cekiyorsun belli ama nts de sancin gözükmüyor kaç saattr de açılman ilerlememis bebekte sende yorulmussun belli seni sezeryan yapalım dedi hemen kabul ettim çünkü çok fena bı sancı Allah neden tüm günahları bağışlıyor neden o an edilen dualar kabul oluyor anladım. Hemen apar topar sezeryana hazırlandım sezeryan ekibi de doktorum da çok iyiydi. Ve bebeğime kavuştum yarım saat içinde minik kızım dünyaya geldi.
Hastaneyi değerlendirecek olursam temizliği çok iyi odalar konforlu tek kişilik. Doğum katındaki ebeler iyi en azından benim şansıma ebe iyiydi. Ama sezeryan sonrası geçtiğimiz bölümdeki kızlara sinir oldum. Bir kez gelip emzirmeyi anlattı biz tutturamadık çocuk ac ağlıyor kaç kez yardım istedik herkese on kez anlatamam emzirme o zamn dedi. Benmle ilgilenen hemşire her sorduğum soruya saati gelince diye cevap verdi doğru düzgün açıklama yapmadı. Onun dışında herşey gayet iyiydi. Yarın hastaneden çıkacağız inşallah gaz cikarabilirsem tabi dua edin 🤗 Allah hamile herkese dua etsin emin olun hamilelik en kolayiymis