Peri27 memurehanim Bende subatda covid oldum. Doktor bana antibotik ve serum yazdi. Onun disinda hem cay icdim cunki ilac kullanmaya izin vermedi doktor. Cay. Limon.meyve yalnizda tabii seyler((((
Yamur12345 memurehanim Vala cnm 5 aydır gıripim bi türlü yakamı bırakmıyor geçen iftardan sonra eşim hastaneye kaldırdı seron yiyip geliyorum değişen bir şey yok hala burnum tıkalı bende bıktım artık
Zeyzey_12 memurehanim zencefil çayı için. Bol bol meyve yiyin ılık duşa girin. Sıcak suya karabiber limon ve bal yapıyodum ben boğazlarıma çok iyi geliyodu. Ama midenizi yakabilir. Yakarsa havuç yiyin. Bol bol ıstırahat edin Allah şifanızı versin inşallah
Sdt3456 Portakal limon greyfurt suyu sık iç bol bol canım. Ben oyle atlattım bitki cayı ılac vs kullanmadan. Birde sıcak degıl ılık limonlu çorba iç
mucize2022 Geçmiş olsun, ben de aynı durumdan muzdaribim maalesef🤧🤕 boğaz kuruluğu burun akıntısı var soğuk algınlığı için ne kullanabiliyoruz acaba 🥹
memurehanim mucize2022 ben çalışıyorum bir de öğle arasında acile gidicem dinlenmeden hele bu durumdaiken geçecek gibi değil
memurehanim Zeyzey_12 çok teşekkürler öğlende doktora gidip istirahat alacağım yatmadan düzelmiyor bu grip zaten
Zeyzey_12 memurehanim Evet bide gebelikte bağışıklık düşüyor bütün vitaminler bebişe gittiği için vitamin takviyeniz başladıysa ihmal etmeyin😊