annelikheyecanim Kızlar aranızda hamilelik öncesi yani planlı gebelik düşünüp doktorun verdiği folik asite başlayıp gebeliğin kaçıncı haftasında kullandınız doktor kaçıncı hafta da bıraktırdı ve hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Melike0671 annelikheyecanim regenis Max var canm ilk üç ay gebelik öncesi içtim sonra doktorum 3 ay 12 haftaya kadar devam etti şuan vitamine başladık
Peri27 annelikheyecanim ben gebelik planlarkende kullaniyordum. Hamile oldugumu bildiyim gunden tam 3 ay yani 12 haftaya kadar kullanmalisin. Benim aldigimin ismini unutdum bir onu hatirliyorum doktor iceriginde baska vitaminler olmayan folik asit almami istedi. En iyisi bir doktoruna sor bence
Ozge annelikheyecanim ben gebelikten 1ay önce başladım yani 3 ay öncesinden başlamak gerekiyor tabi ama ben hemen hamile kaldım. Aynı folik asiye devam ettim 12 haftaya kadar kullandım. Sonra diğer vitaminlerle geçtik. Foliyot kullanmıştım
annelikheyecanim Peri27 Doktoruma sordum da canım kimler hangi ilacı içiyor ne kadar süre bilgi de almak istedim 😌