Merve01- İkinci verdigim kanda açlık testim yüksek çıktığını söyledi doktorum dahiliye ye gidip tekrar vermem gerekiyor ve tekrar sonucum yüksek çıkarsa ona göre dikkat etmem gerekecek sanırım da sizlerin ki kaç çıktı arkadaşlar
Merve01- Gamzeates yaa ben cumartesi yaotirmistim doktor söylemişti ama şuan unuttum kaç dediğini sadece ikinci saatte verdiğim kan değeri sonucu yüksek olduğunu söyledi sanki 180 birseyler dediydi diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam işte dahiliye gidip tekrar vermemi söyledi yarın gidip tekrar test verecem bakalım yarınki sonuçlarım ne çıkacaksa artık göreceğim
Merve01- Gamzeates yaa öylemi canım iyi bari inşallah bugün ki de normal çıksa baride kafam rahat olur enazindan
Merve01- Gamzeates neden ikinci saatte verilen kanımın sonucuna yüksek dedi acaba neyse bugün ki çıkan sonuçta belli olur artık belki yanlış mı hatırlıyorum ki off bende bir unutkanlık başladı varya neyse geldim hastaneye zaten bugün belli olur artık tekrar çıkan sonucumda
Merve01- Esraaltnbs34 ozeller alıyor da devlette alınmıyor normalde özele gidiyorum ben ama doktorum yüksek çıkınca ikincisini devlette dahiliye de yaptır sonuçları beni arayıp söyleyebilirsin dedi