Haticelisa Kubos01 iki hafta once vuruldum hastanede bi ucret alinmadi ama illaki sigortadan duserler
Denzk Kubos01 Valla canım devlette ücretsiz vuruyorlar sanırım. Ben özel takipliyim 1000 küsür istedi bende vurulmadım doktora ilacı yazdırdım eczaneden sigortanın %100 karşıladığı ilacı 3 tlye aldım özelin acilinde 30 tlye vurdurdum 😅
Ayskrts Özel hastaneye gidiyorum benimde doktorum 1 buçuk ay önce yazdi eczaneden aldım ücretini hatırlamıyorum ama çok uygundu daha sonra özel hastanede 5 TL’ye yaptırdım ignemi
Edadeniz22 Valla kızlar Cumartesi kanamam oldu o gün yatış verdi doktor yatış 1000 TL miş ek serum kan ilaç hariç en son çıkarken 1033 TL Ödemiş eşim bizde anlamadık neden olduğunu 😅 ama daha iyi oldu
zamloss123 Kubos01 yo olmaz bende başka doktora gidiyordum sabah erkenden git söyle iğne olacağım diye öğleden sonra biter işin
Edadeniz22 Kubos01 aynen canım bir gece daha doktor 2 gece takip etmemiz gerek dedi yok dedim hocam kalsın ben evde takip ederim bi sıkıntı olursa gelirim hemen zaten doğum da 7300 sadece ekstralar hariçmiş
Merve1850 Devlette oldum ücretsiz dinilknkizimda eczaneden alıp gelmiştik hastane yapmıştı iğneyi ama fiyat hatırlamıyorum 6yil önce idi
Merve1850 ftmm38 hayır ilk önce kan alıyorlar negatif kan grubu olduğunuz kesin olduktan sonra yatış gösteriliyor odada yapılıp 15.20dakika sonra çıkılabilinir biraz yakan bi igne