GlsmKeer Vajinam dünden beri tatlı tatlı kaşınıyor dayanamıyorum hamileyim böyle bişey ilk defa başıma geldi ne olabilir ne kullanmalıyım duramıyorım kaşıntıdan😞😞😞
ElifKarata GlsmKeer üstü kaşınıyorsa çatlıyor olabilir içi kaşınıyorsa enfeksiyon yada mantar olabilir idrar tahlili yapar doktorun . İlk kontrolünde söyle canm doktoruna
Hatunnn GlsmKeer gebelikte kasinti icin travazol kullanilabiliyor hemen tahlil yaptiramassan bi kac gun kullan gecmesse enfeksiyon olabilir canm
Deniz_yildizi Gğnaydın arkadaşlar her kaşıntı mantar olmıyabiliyor benimde aynı şikayetim vardı 7.-8. Haftalarda Şimdi 10 haftalıgız o kadar yok :) Kaşıntı yanmam var dediğimde doktorum bi krem vermişti ama ben hiç kullanmadım. Sonra tahlillerde idrar yolları enfeksiyonu çıktı. Enfeksiyon için suya karısan bi ilaç vermişti birde bol su iç demişti:) Ayrıca buna ek olarak öğrendiğim soğuk su iyi geliyor çamaşırların sürekli kuru olsun ütüleyerek giy pamuklu ve rahat çamaşırlar giymeye çalış :):) Ama en sağlıklısı tabiki doktoruna danışman mantarda olabilir enfeksiyonda beya başka birşeyde :):) Geçmiş olsun şimdiden :)
Minnoss Mantar olabilir canim bnde hamilelikten once oyle oldu doktora gittim gitmeni tavsiye ederim😊