As7 Kızlar Bursa jimer de sezeryan olanlar bilgi paylaşımı yapabilirmi? Odalar nasıl, doğum süreciniz nasıl geçti? Yenidoğan yoğun bakım veya herhangi ani kanama ya karşı kan temini bunlar hazır mıydı?
Tugbasimay Btlsa ilk dogumum orda oldu. Sımdı 2. Hamılelıgm ve jımerde muayene oluyorum devamlı fakat bunu orda dogurmayı düşünmüyorum. Gecen hafta fiyat konustuk. Normal dogum ve sezeryan fıyatı aynı 10 bın tl dediler.
byzza16 Btlsa merhaba ☺️ bende jimere gidiyorum geçen hafta fiyat sordum normal sezaryen aynı. Ödemeyi kredi kartıyla yaparsanız ve fatura isterseniz 10.000 TL ama nakit ödeyip fatura istemezseniz 9.500 TL
byzza16 As7 elif külahçı aslan doktorum. Aşırı memnunum çok çok ilgili rahatlatıcı bir doktor. Benim bir şeyi sormama gerek kalmadan herşeyi tek tek anlatıyor ultrasonda detaylıca bakıyor eğer düşünüyorsanız mutlaka bir gidin derim ☺️ 300 TL muayene ücreti 15 gün kontrol süresi var
Selinn123 SecilM ben 2bucuk ay once gitmştim hastane arayışındayken fiyat öğrenmeye yetkili bi bayanla görüşmüştüm. Özel sigortanız varmi dedi yok sgk var dedim. Sgk ile anlaşmamız yok dedi bana. Hastaneyle bi görüşün bence sizde .bana verilen bilgi bu.
SecilM Selinn123 yok görüştüm zaten emekli sandığı fiyatı nedir dedim 300 tl dedi. Öncesinde websitesinden bakmıştım anlaşmalı kurumlara. Perşembe gidicem ben de 😊