61boncuk61 Arkadaşlar, amiriniz ile konuşup rapor alamadiniz mi? Bizim doktor bey çok anlayışlı ben daha 20 .ci haftadayim.24 de gideceğimi soyledim
Nes1912 Beni bugün cagirdilar 😭 Üniversite çalışıyorum. Müdürüm yarın basla dedi ama genel sekreterimiz bugün çağırdı 11:30 ise gittim🥴🙄
user124578 Busssd bende dedim yazı gelir siz bana haber edersiniz diye bekledim cuma günü geldi diyor bugün gelmen lazım dedim bakıcı yok nasıl geleyim oyle diyince yarın sabah gel dedi
Busssd user124578 Allah kolaylık versij 😔 okuldaysanız da anlamadim suan seminer donemi zaten gel basla ne demek
user124578 Busssd okulda değilim o yüzden RAM da yım ben senelik 20 gün harici herhangi bir tatilimiz yok 🥲
Esraliuraz Bet7408 bende aynı durumdayım üstelik bende katibim. Yazı hala ekranlara düşmedi ama komisyonlar personeli çağırmaya başlamış. Onu da anlamış değilim yazı daha düşmeden neye istinaden çağırıyorsun personeli? Çok üzücü gerçekten bütün planlamalar iptal oldu.
Bet7408 Esraliuraz malesef katiplerin nasıl durumda olduğunu biliyorsun canım en ufak fırsatı kaçırmadan erkenden çağırdılar iş yürüsünde bizim halimizin hiç bir önemi yok onlar için bu halimde 6-7 saat süren duruşmalara çıkıyorum 7 saat hiç kalkmadan oturuyorum yemek içmek yok ama kimse düşünmüyor
Karanfila Bizim de kuruma jet hızıyla yazı gelmiş idari izindeki hamile personel de göreve bugün başlayacak diye tarihte verilmiş ama ben sabah 4 gün aile hekimimden rapor aldım durumu anlattım yardımcı oldu..
Karanfila ortak 4 gün aldım sonra yıllık izin alıcam 32. Haftaya girmiş olucam neden sıkıntı olsun ki rapor en geçerli mazeretimiz gebelik yerime bakan arkadaşta var ayrıca yasal hakkımızı kullanıyoruz sizlerde rapor sıkıntı mı oluyor ?