Edamesutbayik Merhabalar... Buraya Doğum hikayemi yazacağım günü hep hayal ettim. Rabbime şükürler olsun ki sonunda nasip oldu..🙏 Doğum hikayeme gelince su şekilde başladı;02.09.2018 pazar günü karnımda biriken kasılmalar ve rahmime olan baskıyla hareketlerim zorlaştı ve arada adet sancısına benzer sancılarım oldu.hastaneye acile gittik eşimle ve nstye bağlandım sancılarım çok çıktı. Günümde 36+3 olduğu icin sezaryen Doğum başlanabilir denildi ve yatışım yapıldı. Dogumumu akşam 23:00 gibi konuşurken aniden 7 cm açılan çatımla aniden sezaryena alındım ne olduğunu anlayamadım tek düşündüğüm kuzumlarima kavuşmama çok az kaldigigdi.👧🏻🎀👧🏻 Ameliyathaneye giderken eşim karşıladı beni onu görmek dünyanın en güzel hislerinden biriydi.🤵🏻♥️Doğuma alındım kendime geldiğimde odamdaydim ilk sorduğum şey yavrularimdi.akabinde yanıma getirilen yavrularımla herşeyi unuttum.. şimdi rabbime şükürler ediyorum sağ salım 2 gün kaldıktan sonra evimize geldik. Rabbime tüm hamile annelerimize bu duyguları nasip etsin bir avazda kurtarsın..🙏💙benimle ayni duyguları paylaşan tüm annelere teşekkür ederim hoşçakalın 🙏💕🎈🌷
essrasr Edamesutbayik gözünüz aydın canım ikiz olduğu için mi normal olmadı 7cm açılma baya yüksek ondan merak ettim kuzum♥️ Allahım bizede nasib etsn yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı👼🏻
Esenn Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallah size ve ailenize 😊 Darısı bizlere 💜
Edamesutbayik essrasr evet canim hem riskli Doğum olduğu icin hemde biri bas yukarıydı. Sezaryen zorunluydu. Rabbim sanada nasip etsin hayirlisiyla🙏💙
Edamesutbayik Seeevgi teşekkür ederim darısı basınıza. Biri 2100 gram biri 2000 gram ama Doğumdan sonra eksiliyor 100 gram kadar..