NursenaEsirgen Biliyorum bebeğim için zararlı ama resmen aş eriyorum cips çok seviyorum hetgün yemiyorum ara ara yiyorum varmı benim gibi olan.
sevilayumitozdemir NursenaEsirgen bende senin gibiyim ✋ ama maalesef yiyorum dayanamıyorum bazen eşimde diyor alalım bari napıcaz. Ama bu ara cips yerine evde mısır patlatıyorum zararı var mı bilmem ama çok fazla takmıyorum öyle şeyleri bazen üst üste cips yediğim günlerde oluyor kola hiç içmeyi sevmezdim zeten arada içtiğimde oluyor bir de çikolata vazgeçemiyorum az az yemeye çalışıyorum kendimi hiç turamadığım anlarda oluyor canım
melgimmm NursenaEsirgen canm son aydayim cok yedim bi sorun yasamdim onla ilgili ama ginede ye bosver demek istemiyom🙂
Emine24 NursenaEsirgen ben 🤦🏼♀️ Eşim engelliyor yanımdaysa asla alamıyorum kendisi de yalvarsam da almıyo zaten 😰 gizli yiyorum😂 hiç sağlıklı değil farkındayım ama yediğimiz ne tam anlamıyla sağlıklı ki😒 rabbim korusun yavrularımızı bi zararı olmaz inşallah
Edos Bende 14+3 Haftalık hamileyim benimde yiyesim geliyor. Arada frenliyorum bazen oturup paketi bitiriyorum😂Bir-çok şey zararlı ama napalim nefis ahh bu nefiss
TubaKorkmaz NursenaEsirgen birşey olmaz yiyin bende yedim hamburgerde yedim colada içtim ama abartmamak kaydıyla 😉
poyrazege111 NursenaEsirgen bende öyleyim hergun yemiyorum ama canım cekiyo haftada 1kez falan yiyorum çok yemek de istemiyorum cips zararlı bebek icin
Esmaa Selam kizlar bende sizin gibiydim amma bi gun cok fena agridi midem cokk korkdum bebisime bir sey olacak diye sonra canim ne kadar cekdiyse yimedim simdide cekiyo amma bebeyimin sagligi icin yimiyorum😢