Merveygt123 Merhaba 15+1 günlük ikizlere hamileyim. Ancak hala kusuyorum. Kusmayı önleyici ilaç almama rağmen fayda etmiyor. Gece uykumdan uyanıp, sofra başında vs… Sizce normal mi? Benim gibi olan var mı?
anneyimmm42 Merveygt123 ikiz gebelik de bulantılar daha fazla oluyor canım bende ikizlerime hamileyim hala devam ediyor bulantı
babyavocados Merveygt123 benim 20 ye kadar devam etmişti malesef uzun sürüyor ama azalarak gözünüz korkmasın yavaş yavaş azalacak biraz daha sıkın dişinizi Allah bağışlasın 🥰
twinboymama Merveygt123 normal kabul ediliyor. ikiz gebelikte her şey x2 olabiliyor. ne yazık ki ben de öyleyim hala 16+4
charlottececi Merveygt123 birkac haftaya kusmalariniz azalir ama bulanti maalesef 25 e kadar devam etti bende. Sonra da mide agrisi ve yanmaya yerini bırakıyor. Prilamı 25 te biraktim. Gavisconla yola devam. Zencefil cayi ya da natura nin zencefil sekerini agzinda eritebilirsin. Bulantiyi bastiriyor ☺️
anneyimmm42 charlottececi bugün 20 haftalık olduk mide yanması başladı . Hareketleri hissediyor musunuz
charlottececi anneyimmm42 etrafimdakiler bile goruyor🤣 27+2 yim ben 🤣 15+4 ten beri hissediyorum. ☺️ Aynı zamanda uyanık değil bebişlerim. Biri gececi biri gündüzcü 🤣 dogumdan sonra ilk 40 gun anne karnindaki düzenleri devam ediyormuş allah yardimcimiz olsun 😁 yuksek ses olursa bir sey düşmesi falan gibi tepki veriyorlar artık vuruyolar falan ☺️
Durulay3 anneyimmm42 canım bende 6 haftalık hamıleyım şimdiden bulantım ve iştahsızlık aşırı var mutfağa bıle giremiyorum doktorum pirilam verdı onu kullanıyorum Allah yardımcımı olsun ikizler sağlıkla gelsınler inşallah ❤️🙏🏻
babyavocados anneyimmm42 biz şu an 29 haftadayız 19 20 gibi başlamıştı hareketler ufak ufak zaman geçtikçe daha da arttı şimdi maşallah diyelim 🥰
anneyimmm42 Durulay3 o haftalarda bende mutfağın önünden dahi geçemiyordum canım ama ilaç kullanmadım
Durulay3 anneyimmm42 ben dün kulandım ya kuşanmasammı acaba bırde kuzum bal ve hafif karın ağrısı var daha öok bel ağrısı normal mi korktum açıkçası 🙄🙄
suscarparimm Merveygt123 Sizin belirtileriniz iki kat daha fazla normal tekil gebeliklerde östrojen ve progesteron hormonu 10 salgılanıyorsa çoğul gebeliklerde 100 salgılanıyor
anneyimmm42 charlottececi yaa Maşallah canım ☺️ bende hafiften hissediyorum ama bakalım inşallah daha net hissederim ♥️🤲🏻💐
Burcucukk charlottececi ayni benim ikizleri anlatmışsin 😁😬 26+2 deyim biri gece biri gündüz uyuyor. Ikiside uyanık olunca sürekli vuruyorlar. Saga yatsam erkek vuruyor, sola yatsam kiz vuruyor 😂 orta yolu bulamadim. Allah bağışlasın 🙏
charlottececi anneyimmm42 uzun sure esim hissedemedi ilk sanirim 24. Haftamdaydim. Ne zaman elini koysa vurmayi birakiyolardi 😁 mesaj attim bir gun gel vuruyolar diye sesli soylemedim o zaman hissetmisti 🤣 sesimi duyunca duruyolardi 🤭 tadini cikartin. Buyuk islerinizi yapin 24 ten sonra cok zorlanmaya başladım suanda zor yürüyorum 🙄
Nurdan11_ Merveygt123 benimde var canım bizde ikizlerimle 19 haftaya girdik. Prilam ve zofer verdi doktorum. Zofer ilacını daha hiç kullanmadım ama prilamı aç karınla içiyorum